• fu'a_ulu

E tatau ona vaʻaia le mamanu o taga Container

Le mamanu oAto pusae tatau ona tausisia lelei GB / t10454-2000 tulaga faataatitia a le atunuu.I le avea ai o se afifi auina atu i fafo,Ato pusae tatau ona puipuia lelei le utaina o oloa ma felauaiga oloa i le taunuuga i le faagasologa o le utaina, lafoaia, felauaiga ma le teuina.O le mea lea, o le mamanu o pusa pusa e fetaui ma manatu autu e fa: teuina, faʻaoga ma faʻamaufaʻailoga.

E manaʻomia ona vaʻaia le mamanu o taga Container (1)

Puipuiga

E tatau ona faʻavae i luga o le faʻaaogaina e le tagata faʻaoga tulaga, filifiliga talafeagai o meafaitino, fua faatatau talafeagai.O le gafatia o oloa palasitika e faʻaalia i le la o se popolega, o se faʻafitauli masani foi i le faʻaaogaina moni oAto pusa.Faʻalogo lelei i le faʻaogaina o le anti violet agent ma le filifilia o mea i le gaosiga o gaosiga.

E manaʻomia ona vaʻaia le mamanu o taga Container (2)

Fa'aoga

I le mamanu oAto pusa, o auala faʻapitoa ma metotia a tagata faʻatau e faʻaaogainaAto pusae tatau ona mafaufau atoatoa, e pei o le siiina, auala felauaiga, utaina o meafaitino faatinoga, ma isi. E le gata i lea, e tatau foi ona tatou mafaufau pe o meaʻai afifi ma pe leai se afaina i meaʻai afifi.

E tatau ona vaʻaia le mamanu o taga Container (3)

Malosi o le ea

O mea faʻapipiʻi eseese e iai manaʻoga faʻamaufaʻailoga eseese.E pei o le paʻu poʻo mea oona, fefe i le faʻaleagaina o mea i luga o le faʻamaufaʻailogaina manaʻoga faʻatinoga e matua faʻamaoni, faigofie ona susu poʻo mea pala i luga ole ea e iai foʻi manaoga faʻapitoa.O le mea lea, i le mamanu oAto pusa, e tatau ona gauai atu i le aafiaga o le faiga laminating ie faavae ma le suʻisuʻi faagasologa i luga o le faatinoga o faamauga.


Taimi meli: Me-10-2021